Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Hoe zien de studieresultaten eruit in het portaal?

Updated om

In dit artikel wordt uitgelegd wat de student met betrekking tot de behaalde studieresultaten in het portaal te zien krijgt.

Er zijn twee plekken in het portaal waar studenten studieresultaten kunnen inzien.

1. Studieresultaten op de hoofdpagina

Als de student inlogt in het studentenportaal komt hij of zij op de hoofdpagina terecht. Op de hoofdpagina worden de zes meest recent geregistreerde studieresultaten weergegeven. Het kan daarbij ook gaan om gewijzigde of verlopen studieresultaten. Dit scherm ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

2. Studieresultaten op de studieresultatenpagina

In het studentenportaal is er ook een specifieke pagina voor het inzien van de studieresultaten. De student komt op deze pagina terecht door in het dashboard op de hoofdpagina het kopje 'Studieresultaten' aan te klikken, zie onderstaand screenshot. De student komt ook op deze pagina terecht door op de hoofdpagina op 'Ga naar alle studieresultaten' te klikken.

De student ziet de volgende pagina:

Op deze pagina worden de resultaten weergegeven op volgorde van meer naar minder recent. Op het tweede tabblad kunnen per vak studieresultaten worden bekeken (zie hieronder). In beide gevallen kan er worden gefilterd op collegejaren en kan er worden gezocht op specifieke vakken of onderdelen.

Door op het plusteken voor de vakken te klikken, krijgt de student ook deelresultaten te zien:

Video

Previous Artikel Tentamendeelname bekijken in het beheerportaal
Next Artikel Mogelijke foutmeldingen van studenten