Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Studentrooster inzien door coördinators

Updated om

De wijze waarop een coördinator een studentrooster in kan zien, is gewijzigd. Voorheen kon je dit doen door op Rooster toevoegen > Student te klikken. Dit is voor semester 1 van 2022-2023 nog steeds het geval.

Vanaf semester 2 van 2022-2023 gaat dit via een andere weg. Als je als coördinator een studentrooster wilt inzien, navigeer je naar https://rooster.universiteitleiden.nl/admin. Hier zie je vervolgens een pagina met gebruikers waar je de gewenste student op basis van studentnummer kunt opzoeken.

Vervolgens klik je op 'Toon persoonlijk rooster' om het rooster van deze student te bekijken.

Met deze functionaliteit kun je alleen de vakken zien waar de student op is ingeschreven, dus niet vakken die de student zelf heeft toegevoegd.

Het vinkje bij 'Toon persoonlijk rooster' aan de rechterkant van je scherm zorgt ervoor dat je eigen rooster tegelijkertijd wordt getoond.

Je kunt er ook voor kiezen om het rooster van deze student aan je eigen rooster toe te voegen, door op 'Voeg toe aan mijn rooster' te klikken. Bij gebruik van deze knop komen de vakken van dit studentrooster in je eigen rooster te staan en kun je ze dus gewoon vanuit https://rooster.universiteitleiden.nl/schedule raadplegen.

Previous Artikel Ruimteweergave MyTimetable
Next Artikel Extra informatie pop-up scherm activiteit