Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Waar vind ik een informatieoverzicht van een student?

Updated om

In het studentencentrum staat de informatie van één student centraal en overzichtelijk bij elkaar. Het toont de gegevens zoals de student die ziet in uSis.

Wanneer je ingelogd bent op uSis klik je op de tegel Menu, hierna klap je links in het menu het tabje Studentinfo uit en selecteer je Studentserv. overz. (Student).

Zoek hier naar de student waarvan je het informatieoverzicht wil zien. Dit gaat het snelst op studentnummer (ID), maar kan ook op andere zoekcriteria. Wanneer je je zoekcriteria hebt ingevuld klik je linksonder op zoeken.

De overzichtspagina die je vervolgens te zien krijgt bestaat uit drie onderdelen.

  1. Studiegegevens en het rooster van de student. In de pulldown vind je de studieresultaten en studievereisten.
  2. Persoonsgegevens van de student zoals bekend bij de Universiteit.
  3. Adviseur, waar je de studieadviseurs die gekoppeld zijn aan de student kunt vinden.

Onder het tweede tabje, General info, vind je alle algemene informatie over de student. Door op een onderwerp in de hierboven gehighlighte omgeving te klikken spring je naar dat onderwerp. Je kunt ook kiezen om alle onderwerpen samen of uit te vouwen, hierboven aangegeven met 1. Verder kun je specifieke onderwerpen samen- of uitvouwen met de groene knoppen naast de titel, hierboven aangegeven met 2.

Onder het derde tabje, Admissions, vind je de aanmeldingsgegevens van de student. Dit zijn aanmeldingsgegevens van het studieprogramma dat dat de student volgt.

Onder het vierde tabje, Academics, zie je de opleidingen waarvoor een student ingeschreven staat. Daaronder vind je per periode een overzicht van alle studieactiviteiten waarvoor de student ingeschreven staat. Ook zie je hier per studieactiviteit de resultaten. 

Onder het laatste tabje, Finances, zie je de betaalgeschiedenis van het collegeld van de student.

Previous Artikel Hoe verander ik de taal in uSis?
Next Artikel Wat is een Run-ID?