Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Hoe corrigeer ik een resultaat in uSis?

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je een resultaat van een student corrigeert via een inschrijvingsaanvraag.

Als je ingelogd bent op uSis klik je op de tegel Menu en klik je vervolgens onder het tabje Vakinschrijving en resultaten op het menu-item Inschrijvingsaanvraag.

In het volgende menu vul je bij ID het studentnummer in, bij Loopbaan het loopbaannummer en bij Periode de studieperiode. Deze kunnen allemaal worden opgezocht met het vergrootglas naast het invulveld. Met alle invulvelden ingevuld klik je op Toev. om naar de inschrijfaanvraag te gaan.

Selecteer in het dropdownmenu, hierboven met 1 aangegeven, Cijfer wijzigen. Vervolgens vul je het studieactiviteitennummer in waarvoor je een cijfer wil corrigeren bij het invulveld hierboven met 2 aangegeven. Hierna vul je de toetsdatum in die je aan dit resultaat wil koppelen. Hierboven staat de toetsdatum aangegeven met 3. Vervolgens krijg je de optie om een cijfer in te voeren in het hierboven gehighlighte gebied.

Wil je meerdere cijfers wijzigen? Klik dan rechtsboven op de plus, hierboven met 5 aangegeven, om meerdere inschrijfaanvragen aan te maken.

Heb je alles correct ingevuld? Klik dan rechtsboven op de Indienen knop, hierboven met 4 aangegeven.

Previous Artikel Hoe ken ik een resultaat toe aan een student?
Next Artikel Hoe verwijder ik een resultaat in uSis?