Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Hoe pas ik een toetsdatum aan in uSis?

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je de toetsdatum van een resultaat van een student corrigeert via een inschrijvingsaanvraag.

Als je ingelogd bent op uSis klik je op de tegel Menu en klik je vervolgens onder het tabje Vakinschrijving en resultaten op de knop Inschrijvingsaanvraag.

In het volgende menu vul je bij ID het studentnummer in, bij Loopbaan het loopbaannummer en bij Periode de studieperiode. Deze kunnen allemaal worden opgezocht met het vergrootglas naast het invulveld. Met alle invulvelden ingevuld klik je op Toev. om naar de inschrijfaanvraag te gaan.

Selecteer in het dropdownmenu, hierboven met 1 aangegeven, Cijfer wijzigen. Vervolgens vul je het studieactiviteitennummer in waarvoor je de toetsdatum wil corrigeren bij het invulveld hierboven met 2 aangegeven. Klik op enter om je keuze te bevestigen. Hierna vul je de toetsdatum in die je aan dit resultaat wil koppelen. Hierboven staat de toetsdatum aangegeven met 3.

Heb je alles correct ingevuld? Klik dan rechtsboven op de Indienen knop, hierboven met 4 aangegeven.

Wil je meerdere cijfers voor dezelfde student wijzigen? Klik dan rechtsboven op de plus, hierboven met 5 aangegeven, om meerdere inschrijfaanvragen aan te maken.

Previous Artikel Hoe maak ik een excelbestand voor resultateninvoer?
Next Artikel Hoe corrigeer ik in bulk toetsdata?