Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Mijlpaal, ADV rapport en inschrijving in BSA workcenter

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je bepaalde gegevens van studenten in het BSA workcenter kan inzien.

Als je bent ingelogd op uSis navigeer je naar het BSA workcenter door middel van de tegel of via het menu.

In het BSA workcenter klik je op het tandwiel in de balk van BSA Actieve studenten en klik je op de optie Personaliseren.

Vul in dit menu de code van het studieprogramma in en kies of je op Deeltijd of Voltijd studenten wil filteren. Klik daarna op Opslaan.

Per student kun je drie detailniveau's raadplegen: Mijlpaal, Inschrijving en Adviesrapport. Met de drie knoppen onder Acties kun je deze details bekijken. Na het klikken op een van de drie knoppen zijn de aanvullende gegevens in het rechter deel van het scherm te zien. Dit deel van het scherm kun je maximaliseren om een duidelijker beeld te krijgen.

Gebruik bovenstaande << knop om het rechter deel van het BSA workcenter te maximaliseren. Hieronder wat informatie over de drie knoppen onder Acties.

  1. Mijlpalen: BSA adviezen worden vastgesteld in een mijlpaal. uSis berekend automatisch BSA adviezen op basis van de behaalde studiepunten in de studiedeellijsten op de BSA vereiste. Dit zijn voorgestelde adviezen. Een medewerker kan een BSA advies vastleggen in een mijlpaal door een voorgesteld advies te bevestigen of door handmatig een afwijkend advies vast te leggen.
  2. Inschrijving: Door op deze knop te klikken zie je de het programma en het studieplan waarvoor deze student is ingeschreven.
  3. ADV rapport: ADV rapporten worden 's nachts voor studenten gegenereerd. Als er vandaag nog gegevens van deze student zijn veranderd dan moet je een nieuw rapport genereren. Door op Rapport tonen te klikken krijg je het gehele ADV rapport te zien. Op basis van de gegevens in het ADV rapport wordt het BSA advies gegenereerd. In het ADV rapport zijn dan ook de BSA-vereisten te zien.

 

Previous Artikel Gegevens controleren in het BSA workcenter
Next Artikel BSA ADV rapport aanvragen