Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Hoe dien ik een verzoekschrift in?

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je een verzoekschrift in kan dienen. In principe dienen alleen studenten verzoekschriften in. Wanneer een medewerker van de studentenadministratie wijzigingen wil aanbrengen, doet hij dat via de administratieve componenten in uSis. Alleen voor het namens de student laten opnemen van Extern Onderwijs in de Studievereisten, kan een medewerker een verzoekschrift type 'Extern Onderwijs' indienen namens de student. Denk er aan dat de student hierover e-mailcommunicaties toegestuurd krijgt.

Het indienen van verzoekschriften gaat via het adviesrapport van een student. Klik op de tegel Menu, vervolgens klap je het tabje Adviesrapport open en klik je op Adviesrapport aanvragen.

Hoe bekijk ik het adviesrapport van een student? 

Hoe vraag ik een nieuw adviesrapport aan?

Scroll naar het vak waarvoor je een verzoekschrift wil indienen en klik op de omschrijving. Hier zie je een groene knop met daarop indienen verzoekschrift.

Selecteer welk verzoekschrift je wilt indienen in het dropdownmenu bij Type verzoek. In dit voorbeeld kiezen we voor de optie Extern onderwijs. Klik vervolgens op doorgaan. Vul de benodigde velden in en klik op indienen.

Previous Artikel Hoe koppel ik een groep aan een studieadviseur?
Next Artikel Welke soorten verzoekschriften zijn er?