Onderwijslogistiek en Studievoortgang

BSA-matrix aanmaken

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je een BSA-matrix aanmaakt voor een studentengroep.

Als je bent ingelogd op uSis klik je op de tegel Menu. Dan klik je het menu-item Query's en rapportages open en selecteer je Query's plannen.

Als je een vorige run wil herhalen vul hier hier het Run-ID in van de te herhalen run en klik je vervolgens op Zoeken. Als je een nieuw Run-ID wil aanmaken klik je rechtsboven op Nieuwe waarde toevoegen.

Type hier de gewenste Querynaam in, bijvoorbeeld SNS_BSAMLSTN en klik vervolgens op zoeken.

Dit zijn de beschikbare selectiequery's voor de BSA matrix. Selecteer de query voor jouw wensen.

De query moet weten welke gegevens het moet uitvragen. Gebruik de vergrootglazen naast de invulvelden om de juiste gegevens in te vullen en klik vervolgens op OK.

De zojuist ingevulde parameters krijg je hier nogmaals te zien. Als je nog dingen wil aanpassen klik je op Parameters bijwerken. Is alles correct dan kan je rechtsboven op de Uitv. knop drukken.

Vink in dit menu als eerste het vinkje aan bij PSQUERY. Zorg daarna dat de Indeling op XFORM staat. Kies daarna in het meest rechter dropdownmenu of je een CSV met resultaten of met ECTS wil. Als dat allemaal goed staat klik je linsonder op OK.

Klik vervolgens op de Rapportbeheer.

Klik bovenin op het tabje Beheer. Klik vervolgens op de knop Vernieuwen rechtsbovenin tot je jouw recentste proces ziet verschijnen en klik dan op de omschrijving van het proces.

In het rapportmenu klik je op het .CSV bestand om het bestand te downloaden om hem vervolgens op te slaan en te openen.

Previous Artikel BSA ADV rapport genereren
Next Artikel Hoe diplomeer je een student?