Onderwijslogistiek en Studievoortgang

BSA ADV rapport genereren

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je een ADV rapport voor een groep kunt vernieuwen.

Normaal worden deze processen 's nachts uitgevoerd. Alleen wanneer je vandaag resultaten hebt geboekt moet je deze stappen uitvoeren.

Dit is de tweede stap in een proces: eerst moet je de ADV rapporten aangevraagd hebben.

Als je bent ingelogd op uSis klik je op de tegel Menu om vervolgens het menu-item Adviesrapport open te klappen en Adviesrapport genereren te kiezen.

Als je een vorige actie wil herhalen vul hier hier het Run-ID in van de te herhalen actie en klik je vervolgens op Zoeken. Als je een nieuw Run-ID wil aanmaken klik je rechtsboven op Nieuwe waarde toevoegen.

Vul in het scherm de parameters in van boven naar beneden. Het Soort rapport is ADV en de datum is Van de huidige datum Tot de huidige datum. Vul bij Rapport-ID ADMIN in. Klik vervolgens rechtsboven op Uitv.

Vink in het volgende menu een van beide processen aan (maakt niet uit welke) en druk dan op de knop OK.

 

Om te controleren of het proces correct is verlopen klik je rechtsboven op Procesbewaking. Je krijgt dan de status van alle door jou aangevraagde processen te zien. Als de Runstatus op Voltooid staat zijn de ADV rapporten aangevraagd. Als er een andere status te zien is kun je rechtsboven op de Vernieuwen knop drukken. Als er problemen zijn met het proces geef dan het procesnummer door aan functioneel beheer.

Previous Artikel BSA ADV rapport aanvragen
Next Artikel BSA-matrix aanmaken