Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Waar zie ik de studievereisten en resultaten van een student?

Updated om

In dit onderdeel lees je hoe je de studieresultaten en vereisten van een student in kan zien.

Als je ingelogd bent op uSis klik je op de tegel Menu. Vervolgens klik je links in het menu het menu-item Studentinfo open om hier Studentserv. overz. (Student) te selecteren.

In dit menu zoek je de student op waarvan je de resultaten of vereisten wil zien. Dit gaat het snelst met het studentnummer, welk je bij ID invult, maar kan ook op achternaam of andere criteria. Als je de zoekcriteria hebt ingevuld klik je linksonder op zoeken.

In het hierboven gehighlighte dropdownmenu kun je kiezen voor mijn studieresultaten of voor mijn studievereisten. Klik vervolgens op het cirkeltje waar twee pijlen naar rechts in staan.

Hier kun je wanneer een student meerdere opleidingsniveaus heeft gevolgd het gewenste niveau selecteren. Hierboven kan dat bij 1. Verder kun je per opleidingsjaar door op het groene pijltje, hierboven 2, te klikken het jaar uitklappen. Wanneer je het jaar hebt uitgeklapt zie je de verplichte onderdelen van dat jaar. Om details te zien kun je doorklikken op het behaalde resultaat of het streepje wanneer er geen resultaat is.

Wanneer er nog geen resultaat is berekend kan dat door verschillende dingen komen.

  • Niet alle beoordeelde onderliggende onderdelen zijn afgerond
  • De behaalde resultaten voldoen nog niet aan de rekenregels (bijvoorbeeld omdat er een onvoldoende is gehaald)
  • De berekening moet nog plaatsvinden. Hoe voer ik handmatig het rekenproces uit?

 

Previous Artikel Hoe beveilig ik een studentengroep?
Next Artikel Hoe raadpleeg ik commentaar in uSis?