Onderwijslogistiek en Studievoortgang

Waar kan ik een verzoekschrift beoordelen?

Updated om

In dit onderdeel wordt uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een verzoekschrift te beoordelen.

Als je bent ingelogd op uSis klik je op de tegel Menu, hierna klap je het tabje Adviesrapport open en klik je op de optie Verzoekschrift Administratie.

In dit menu zoek je het verzoekschrift dat je wil beoordelen. Dit kan op basis van verschillende dingen, maar gaat het snelst wanneer je zoekt op een specifiek verzoekschriftnummer of studentnummer. Wanneer je je zoekcriteria hebt ingevuld klik je op zoeken en kies je het gewenste verzoekschrift uit de de lijst.

Om een verzoek te beoordelen maken we een nieuwe rij aan, dit doen we zodat de originele aanvraag blijft bestaan. Klik hiervoor op de hierboven gemarkeerde plus.

Vul vervolgens de juiste periode in en verander de status naar de juiste status. Wanneer je een aanvraag gaat goedkeuren moeten ook de toetsgegevens en studielast worden ingevuld en gecontroleerd.

Bij de toetsgegevens staan er velden voor Resultaat intern en Resultaat extern, bij resultaat intern gebruik je de becijferingsnorm van de Universiteit en bij resultaat extern gebruik je de eventueel andere becijfering van een externe instelling.

Vul vervolgens onderin de toelichting in over waarom je de status hebt veranderd en klik linksonderin op opslaan.

Previous Artikel Welke soorten verzoekschriften zijn er?
Next Artikel Hoe trek ik een verzoekschrift in?